Kart Başvuru SorgulamaKartım Nerede?

Akbank Kredi Kartı Başvuru Sorgulama (Başvuru Takip)

Akbank'a yaptığım kart başvurusunun sonucunu nasıl öğrenebilirim? Akbank kurye takip ve sorgulama bilgilerini nasıl görebilirim? Cevaplar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Akbank kredi kartı başvuru sonucu öğrenme işlemini bankanın web sayfası üzerinden ve 444 25 25 numaralı müşteri hizmetlerinden yapabilirsiniz. Başvuru sonucu sorgulama bağlantısını aşağıdaki başlıkta bulabilirsiniz.

Akbank Kredi Kartı Başvuru Sonucu Öğrenme

https://internetsubesi.akbank.com/WebApplication.UI/entrypoint.aspx bağlantısına tıkladıktan sonra internet bankacılığına giriş yapıp Akbank kart başvuru sorgulaması yapabilirsiniz. Bu işlemi yapabilmek için internet bankacılığı şifresi gereklidir. Akbank müşterisi olmadan kart başvurusu yaptıysanız bu şekilde sorgulama yapamazsınız. Bunun yerine 444 25 25 çağrı merkezini arayıp sonucu öğrenebilirsiniz.

Akbank internet bankacılığı şifreniz yoksa tıklayın: https://yatırımhaber.com/akbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-487/

Çağrı Merkezinden Kart Başvurusu Sorgulama

Akbank çağrı merkezini aradığınızda sizi sesli yanıt sistemi karşılar. Sistemdeki ses kaydı size hangi işlem için arama yaptığınızı soracaktır. Bu aşamada kart başvuru sonucu diyerek sistemin sesinizi algılamasını sağlayın. Daha sonra Kredi kartı başvuru sonucunuz için aradınız doğru mudur? şeklindeki soruya evet yanıtı verin. Bu şekilde sistem sizi müsait olan bir müşteri temsilcisine bağlayacaktır.

Akbank kredi kartı başvuru sonucu ne zaman belli olur?

Kart başvuruları genelde 24 saat içinde sonuçlanacaktır. Başvuru yaptığınız gün hafta sonuna veya resmi tatil günlerine denk geldiyse bu süre uzayabilir.

Kredi Kartım Ne Zaman Gelir?

Başvurunuz onaylanınca kartınız basılır ve kuryeye verilir. Bir sorun çıkmazsa bir hafta-on gün içinde sahibine teslim edilir.

Akbank kredi kartım hangi kuryede?

Akbank, kart teslimatı için Kuryenet ve Aktif İleti ve Kurye Hizmetleri A.Ş. ile çalışıyor. Bankanın çağrı merkezi üzerinden kartınızın hangi kuryeye verildiğini öğrenebilirsiniz. Takip numarasını öğrenerek ilgili firmanın web sayfasından kurye takibi yapabilirsiniz.

Teslimatta Yaşanan Sorunlar

Tüketiciler bazı kurye firmalarından çok şikayetçi. Bunun sebebi teslimat konusunda yeterli özenin gösterilmeyerek müşteriye zaman kaybı yaşatılmasıdır. Bu tip sorunları en aza indirmek için alttaki konulara dikkat etmenizi öneririz:

  • Kart teslimatı sadece kart sahibine yapılıyor. Bu sebeple kurye sizin yerinize bir başkasına teslim edilmiyor. Teslimattan önce kurye şirketini arayıp müsait olduğunuz saatleri bildirmeniz faydalı olacaktır.
  • Bazı firmaların çağrı merkezlerine muhtemelen ulaşamayacaksınız. Bunun yerine ilgili firmanın web adresindeki Bireysel Randevu sayfasına girerek sorununuzu veya talebinizi bildirebilirsiniz.
  • Kuryenin bulunduğu şubeye bizzat gidip kartınızı almanıza izin verilmiyor. Ayrıca ilgili kartı belirttiğiniz bir Akbank şubesine teslim etmeyi de kabul etmiyorlar. Bu tip sinir bozucu durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kartınızı kullanabilmeniz için mutlaka şifre oluşturmanız gerekir. Akbank kart şifresi alma yöntemlerini görmek için tıklayın: https://yatırımhaber.com/akbank-kart-sifresi-al/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu